Gömeç’te yer alan, yaşı 100’ü aşan ağaçları ile tecrübesi dededen, lezzeti Ege’den.
Since 1821

Olgun Hasat Naturel Sızma Zeytinyağı 250 Ml Şişe

250 ml şişe olgun hasat soğuk sıkım sızma zeytinyağı.

Stack

Olgun Hasat, Altın Zeytinyağı

Olgun hasat zeytinleri, doğal olgunlaşma sürecini tamamlamış, en üst kalitede zeytinyağı üretimi için özenle seçilmiş zeytinlerdir.

250 ml koyu renk cam şişe olgun hasat soğuk sıkım sızma zeytinyağı.

Diğer bütün yağlar ancak rafine edildikten sonra yemeklik yağ olarak kullanılabilmelerine rağmen zeytinyağı, doğal haliyle de kullanılabilen tek yağdır. Aslında meyve suyudur. Olgun hasat soğuk sıkım sızma zeytinyağı, kendi bahçelerimizden Kasım-Aralık Aylarında zeytinlerin olgunlaşmasıyla üretilen lezzetli bir zeytinyağıdır. Kokusuyla Erken Hasat’a göre daha yumuşak bir tada sahiptir. Olgun hasat sızma zeytinyağı, zeytinin doğal niteliklerinde herhangi bir değişiklik olmayacak bir biçimde sadece mekanik veya fiziksel işlemlerle elde edilir. Hiçbir gıda katkı maddesi ilave edilmez. Yaşar ailesi olarak ,Kaz Dağı’nın eşsiz havasıyla Ege denizinin iyot kokusunun poyraz ve karayel rüzgarlarıyla harmanlandığı, Edremit Körfezi’nin tam ortasında yer alan Ulubeyler Köyü’nün Ayvalık- Edremit tipi zeytinlerinden elde edilen ,altın rengi, kendine özgü aroması, meyvemsiliği, kokusu, ağza hoş gelen acılığı ve yakıcılığı ile bu eşsiz tadı Goldenia markasıyla sizlerle buluşturuyoruz. Kendi bahçelerimizden Kasım – Aralık ayları arasında SOĞUK SIKIM yöntemiyle ürettiğimiz zeytinyağımız hava almayan paslanmaz çelik tanklarda korunmaktadır.
Tüm soğuk ve sıcak yiyeceklerde kullanılabilir. Çiğ tüketim ve sofralık/yemeklik için uygundur. Güneş görmeyen, oda sıcaklığında saklayın. Koyu renkli ambalajlarda kullanmanız tavsiye olunur. Uygun saklama koşullarında raf ömrü iki yıldır.

Olgun Hasat Naturel Sızma Zeytinyağı 250 Ml Şişe

Soru ve istekleriniz için iletişime geçin. Size özenle yardımcı olmak için mümkün olan en kısa sürede cevap vereceğiz.