Gömeç’te yer alan, yaşı 100’ü aşan ağaçları ile tecrübesi dededen, lezzeti Ege’den.
Since 1821

Erken Hasat Naturel Sızma Zeytinyağı -500 Ml Primula Yeşil Şişe

500 ml koyu renk cam şişe en fazla 0.8 dizem erken hasat soğuk sıkım sızma zeytinyağı.

Stack

Yeşilin Tazeliği: Erken Hasat Zeytinyağı

Zeytinler tam olgunlaşmadan toplandığında, elde edilen zeytinyağı daha keskin ve aromatik olur. Erken Hasat, özellikle yoğun ve canlı bir tada sahip olup, mutfakta lezzet katmanızı sağlar.

500 ml koyu renk cam şişe en fazla 0.8 dizem erken hasat soğuk sıkım sızma zeytinyağı.

Erken hasat soğuk sıkım sızma zeytinyağlarımızı, kendi bahçelerimizden Ekim - Kasım aylarında toplanan henüz yeşil haldeki asit ve oksidasyon oranı düşük, E vitamini, antioksidan vb değerler en yüksek seviyedeki zeytinlerden üretilir. Tadı meyvemsi, aroması baskın ve kokusu tazedir. Bu yağlar meyvemsidir. Yani kokusunda ve tadında Ayvalık- Edremit zeytinin cinsinin ve bölgenin özelliklerine istinaden çağla badem, enginar, domates, taze kesilmiş çimen gibi aromalar alırız.

Erken hasat soğuk sıkım sızma zeytinyağı, zeytinin doğal niteliklerinde herhangi bir değişiklik olmayacak bir biçimde sadece mekanik veya fiziksel işlemlerle elde edilir. Hiçbir gıda katkı maddesi ilave edilmez. 

Yaşar ailesi olarak, Kaz Dağı’nın eşsiz havasıyla Ege denizinin iyot kokusunun poyraz ve karayel rüzgarlarıyla harmanlandığı, Edremit Körfezi’nin tam ortasında yer alan Ulubeyler Köyü’nün Ayvalık- Edremit tipi zeytinlerinden elde edilen, altın rengi, kendine özgü aroması, meyvemsiliği, kokusu, ağza hoş gelen acılığı ve yakıcılığı ile bu eşsiz tadı Goldenia markasıyla sizlerle buluşturuyoruz. 

Erken HASAT zeytinyağı, Şubat-Ağustos ayları arasında yapılan budama, havalandırma, sulama gibi ağacın ve meyvenin korunması ve gelişmesine yönelik icra edilen faaliyetlerin eylül ayı itibari ile üreticinin emeğinin ürüne kavuşmasının mutluluğunu ve hazını taşır…

Erken hasat zeytinyağının renginin koyu ve görüntüsünün berrak olmaması, filtre edilmemesinden kaynaklanır Krom tanklarda dinlendirilme ve alt vanadan posasını almak yoluyla doğal filtreleme yapılır. Zeytinyağı en doğal haliyle dolum yapılarak sizlere ulaşır. Bulanık görüntüye sahip olup meyvemsilik yoğun olarak hissedilir. Yağ içindeki küçük zeytin parçacıkları (posa)bir süre sonra dibe çökebilir. Bu nedenle de şişenin dibinde tortu oluşması doğaldır. Bu yağın bir yıl içerisinde tüketilmesi gereklidir

Kendi bahçelerimizden Eylül- Kasım ayları arasında SOĞUK SIKIM yöntemiyle ürettiğimiz zeytinyağımız hava almayan paslanmaz çelik tanklarda korunmaktadır.

Erken hasat soğuk sıkım sızma zeytinyağlarımızı, kendi bahçelerimizden Ekim – Kasım aylarında toplanan henüz yeşil haldeki asit ve oksidasyon oranı düşük, E vitamini, antioksidan vb değerler en yüksek seviyedeki zeytinlerden üretilir. Tadı meyvemsi, aroması baskın ve kokusu tazedir. Bu yağlar meyvemsidir. Yani kokusunda ve tadında Ayvalık- Edremit zeytinin cinsinin ve bölgenin özelliklerine istinaden çağla badem, enginar, domates, taze kesilmiş çimen gibi aromalar alırız. Erken hasat soğuk sıkım sızma zeytinyağı, zeytinin doğal niteliklerinde herhangi bir değişiklik olmayacak bir biçimde sadece mekanik veya fiziksel işlemlerle elde edilir. Hiçbir gıda katkı maddesi ilave edilmez. Yaşar ailesi olarak, Kaz Dağı’nın eşsiz havasıyla Ege denizinin iyot kokusunun poyraz ve karayel rüzgarlarıyla harmanlandığı, Edremit Körfezi’nin tam ortasında yer alan Ulubeyler Köyü’nün Ayvalık- Edremit tipi zeytinlerinden elde edilen, altın rengi, kendine özgü aroması, meyvemsiliği, kokusu, ağza hoş gelen acılığı ve yakıcılığı ile bu eşsiz tadı Goldenia markasıyla sizlerle buluşturuyoruz. Erken HASAT zeytinyağı, Şubat-Ağustos ayları arasında yapılan budama, havalandırma, sulama gibi ağacın ve meyvenin korunması ve gelişmesine yönelik icra edilen faaliyetlerin eylül ayı itibari ile üreticinin emeğinin ürüne kavuşmasının mutluluğunu ve hazını taşır… Erken hasat zeytinyağının renginin koyu ve görüntüsünün berrak olmaması, filtre edilmemesinden kaynaklanır Krom tanklarda dinlendirilme ve alt vanadan posasını almak yoluyla doğal filtreleme yapılır. Zeytinyağı en doğal haliyle dolum yapılarak sizlere ulaşır. Bulanık görüntüye sahip olup meyvemsilik yoğun olarak hissedilir. Yağ içindeki küçük zeytin parçacıkları (posa)bir süre sonra dibe çökebilir. Bu nedenle de şişenin dibinde tortu oluşması doğaldır. Bu yağın bir yıl içerisinde tüketilmesi gereklidir Kendi bahçelerimizden Eylül- Kasım ayları arasında SOĞUK SIKIM yöntemiyle ürettiğimiz zeytinyağımız hava almayan paslanmaz çelik tanklarda korunmaktadır.

Erken Hasat Naturel Sızma Zeytinyağı - 500 Ml Primula Yeşil Şişe İletişim Formu

Soru ve istekleriniz için iletişime geçin. Size özenle yardımcı olmak için mümkün olan en kısa sürede cevap vereceğiz.